AKČNÍ LETENKY .COM

Letenky

Levné letenky

Autopůjčovna

Ubytování

Hostel

Hotel

Půjčovna aut

Last Minute dovolená

ONLINE NÁKUP

  Letenky
  Autopůjčovny
  Hotely
  Hostely
  Last Minute

LÉTÁNÍ DO SVĚTA

  Letiště
  Low cost airlines
  Letecké společnosti

INFORMACE

  Diskuze
  Kontakt

Nákup NÍZKONÁKLADOVÉ LETENKY za 1 Kč

Nejlevnější nízkonákladové letenky - Low cost akce - 2007

25.12.2007  Germanwings.com - Novoroční levné letenky za 19 EUR

Před koncem roku přichází další z mnoha cenových akcí, které Germanwings během roku pořádá. Tentokrát se akce týká i spoje z Prahy do německého Kolína nad Rýnem v období leden až polovina března. Můžete si tak koupit letenku za 19 EUR. Dobrým výletem může být cesta do Kolína, prohlídka známé katedrály a pokračovat dále třeba do Paříže. Zpět do Prahy se lze vrátit se SkyEurope, které nabízejí letenky z Paříže do Prahy za 29 EUR.

20.12.2007  Lufthansa.com - Akční ceny letenek do Asie - Soul za 349 EUR

Ačkoliv je Jižní Korea propojena s Prahou přímou leteckou linkou, která by měla být jedna z nejlevnějších, přesto letenka na tento spoj s Korean Air do Soulu není nikterak levná. Z tohoto důvodu je proto výhodné využít probíhající cenové akce, kdy lze koupit letenku z Frankfurtu do Soulu za solidních 349 EUR, neboli 9200 Kč. Nabídka platí pro odlety v prosinci, s návratem nejpozději do jednoho měsíce. Běžně do této destinace letenku pod 20 tisíc nekoupíte.

19.12.2007  TUIfly.com - Levné letenky do Egypta za 19 EUR

Pouze dnes máte možnost zakoupit si nejlevnější letenky do Egypta jaké kdy byly na trhu. Cenová akce se týká letů z německého letiště Berlín Tegel do hlavního města Egypta, Káhiry. Letenky jsou nabízeny na období leden až duben a jdou rychle na odbyt. Zpáteční letenka do Egypta vás tak vyjde na 38 Euro v případě, že vlastníte účet u německé banky. V opačném případě potom zaplatíte při platbě platební kartou 44 Euro za osobu.

14.12.2007  SkyEurope.com - Nové destinace na léto 2008 v prodeji

Od dnešního dne lze rezervovat letenky u společnosti SkyEurope na léto 2008 letenky do nových destinací, kterými jsou bulharská Varna, španělská Malaga a chorvatský Zadar. Stejně tak lze zakoupit i letenky i do již provozovaných linek v minulé sezóně. Nejlevnější zpáteční letenky pro lety na začátku a konci sezóny pořídíte za 1800 Kč.

13.12.2007  easyJet.com - Letenky v zimní akci: Praha - Ženeva za 439 Kč

Jestliže jste ještě nikdy nenavštívili Švýcarsko, respektive vás doposud odrazovala všeobecně známá drahota, pak aktuální cenová akce u společnosti easyJet stojí za zvážení. Nejlevnější zpáteční letenku z Prahy do Ženevy lze koupit již za 878 Kč na období leden až únor 2008. Případně si můžete o něco připlatit a vyrazit až v březnu na světoznámý ženevský autosalón.

6.12.2007  Ryanair.com - Akční letenky za 2,- po celé Evropě

Dnes a zítra lze koupit na stránkách nízkonákladové společnosti Ryanair letenky za 2 eura, respektive 2 libry včetně všech poplatků na 150 linkách po téměř celé Evropě. Můžete si tak koupit letenky například z Brna do španělské Girony (Barcelony) za 1,50 Kč, nebo z Bratislavy do Milána Bergamo či Frankfurtu Hahn za 2 eura. Cenová nabídka se týká pouze letů v období chladného ledna.

5.12.2007  Ryanair.com - Nová linka Bratislava - Brémy za 5 EUR

Pokud nevíte kam vyrazit za nákupy před Vánocemi, pak můžete vyzkoušet nově otevřenou linku z Bratislavy do německých Brém. Bremen je pěkné historické město v Dolním Sasku. Zpáteční letenku pořídíte za konečnou cenu pouhých 10 Euro. Nabídka levných letenek na každý spoj až do Vánoc je více než luxusní, tudíž si určitě vyberete.

1.12.2007  TUIfly.com - Adventní akční letenky za 1 EUR

Nízkonákladová letecká společnost TUIfly nabízí od dnešního dne až do Vánoc levné letenky do několika míst v Evropě. Dnes jsou letenky za 1 Euro do italské Neapole a na Sardinii, zítra za 2 Eura a tak neustále budou ceny letenek růst, dle kalendářního data až do Vánoc. Lety jsou nabízeny na období leden až červen.

29.11.2007  Ryanair - Levné letenky - Brno - Girona (Barcelona) za 0,60 Kč

Pokud neradi odlétáte na výlety do Evropy z letišť mimo naší domovinu, pak si lze dnes zakoupit zpáteční letenku z Brna do španělské Girony za pouhou 1,20 Kč, respektive šedesátník za každý směr. Takto levné letenky nabízí společnosti Ryanair. Nabídka se týká pouze letů v měsíci leden. Z Girony pak dále doporučuji zakoupit letenky na Maltu za 1 Euro.

24.11.2007  Low cost airlines - Kapverdské ostrovy za 196 Euro

Kdo chce utéct před letošní zimou do tepla, hledá levné letenky do exotiky, ale má hluboko do kapsy, pak může využít právě probíhající akci letecké společnosti TUIfly, která nabízí letenky za 196 Euro na Kapverdy. Na mapě je najdete u západního pobřeží Afriky, nedaleko pobřeží Senegalu na úrovni Karibiku. Vízum vám zajistí české CK, které do této destinace nabízejí zájezdy, nebo můžete osobně v Berlíně.

17.10.2007  Lufthansa.com - Brazílie - Sao Paulo za € 349,- neboli 9 400 Kč

Znovu opakující se akce, kterou nabízí Lufthansa pouze na svých domovských stránkách je nejzajímavější nabídkou měsíce, pokud vynechám všechny letenky za několik Euro po Evropě od různých společností. Chcete-li se ohřát v teple, pak je nutné zakoupit letenku z Mnichova nejpozději do 20. listopadu s odletem do 23.11.2007 a pobytem do jednoho měsíce.

9.10.2007  Low cost airlines - Levné akční letenky za 0,01 Euro od Ryanair

Letecká společnost Ryanair nenechá nízkonákladové cestovatele ani chvíli vydechnout. Tentokrát mám tip na výlet pro obyvatele severních Čech. Ze saského letiště Altenburg lze koupit letenku do španělské Girony, odkud můžete s přestupem pokračovat do Granady, jež je zapsaná v UNESCO. Konečná cena nejlevnější zpáteční letenky € 0.22,- platí pouze dnes.

4.10.2007  Lufthansa.com - Sao Paulo za € 349,- neboli 9 700 Kč

Pokud se chcete podívat do Jižní Ameriky, respektive rovnou do Brazílie a čekali jste na nejlevnější letenku roku, pak teď je ta pravá chvíle kdy vyrazit na cestu. Z německého letiště Mnichov lze u Lufthansy koupit výhodně letenku do Sao Paula za € 349,-. Podmínkou je odlet do 11. října s maximální délkou pobytu jeden měsíc. Pro cestu do Brazílie navíc není zavedena vízová povinnost, což usnadňuje rozhodování.

3.10.2007  Low cost airlines - Akční letenky u SkyEurope za 334 Kč

Nízkonákladová společnost SkyEurope dnes vylepšila cenovou akci, kdy se dají koupit levné letenky do Bratislavy, Košic, Benátek, Milána a Bruselu. Dle mé predikce už cena neklesne níže, než je dnešní nabídka 334 Kč za úsek cesty. Můžete ještě ušetřit dalších 20 Kč za zpátečku při nákupu letenky přes můj odkaz na rezervační systém, nebo mě potkat při cestě do Bratislavy v poslední říjnové pondělí na palubě letadla.

<< LETENKY 2008

Akcniletenky.com - tipy na nejlevnější letenky

Letenky - Levné letenky - Autopůjčovna - Ubytování - Hotely - Hostel - Půjčovna aut - Last minute dovolená - Eurovíkendy