krtek píše:
to je dobrej nápad...ještě mě napadá si koupit tu největší obří tašku jak prodávaj tamani nebo jiný, který pak jde složit na malej čtvereček (něco slabýho, co jen udrží příručáky pohromadě) a dát tam x příručáků a pak to jen složit a nazpátek zase stejně..wizz má zminovaných 32 kg na bágl a dost benevolentní max rozměry na kufr, tak proč toho nevyužít..navíc můžete odbavit v příručákách tekutiny a jiné...nejsem si jistej, jestli by totiž ofoliovanej kus vzali jako jedno zavazadlo, takhle v jednom obalu by nemohli říct ani popel..

muzes mi osvetlit, jak velka je tamanska obri taska? nedovedu si ji totiz predstavit - neco tak velkeho, ze tam zabalim x prirucaku a zapnu na zip? -ze nepujde videt, ze jsou uvnitr samostatne kufry?
na velka zavazadla rozmery XYZ dana nejsou? pokud na velke kufry limit je, tak si moc nedokazzu predstavit, kdyz folii zabalim k sobe 2 prirucaky-at "na sebe" nebo "vedle sebe", ze by to limity neprekrocovalo.
bohuzel taktez litam sama, takze pro me to nefunguje

ale namisto 10 za male, radsi 15 za velke a muzu vozit piti, kosmetiku, alkohol a olivovy olej, co hrdlo raci.
Rada bych se zeptala zda mate tipy na zavazadla dle novych rozmeru. Na letisti jsem uz par takovych skorepinovych kufirku na koleckach videla, ale vsechno to byly drahe znacky, a la samsonite