právě plánuji výlet na Gran Canaria a rád bych využil zkušenosti těch, co tady hledali ubytování přede mnou. Jsme cestovatelé, kterým nejde o komfort, spíš se chceme dostat na zajímavá místa, hodně toho vidět a zažít, a mělo by to být co nejlevnější.
už jsem dostal pár dobrých tipů k programu na ostrově, teď zbývá pořešit ubytování. prosím o zhodnocení plánu a nápady, jak to zajistit co nejlevněji:
přiletíme po čtyřdenním výletu z Anglie, takže první noc bychom chtěli spát někde kolem Playa de Ingles / Maspalomas, kde by mělo být nejtepleji, trochu si odpočineme na pláži, vykoupeme, atak. To by měla být noc 14-15 prosince.
pak vyrazíme na 2 dny do vnitrozemí na přechod hor, tam se vyspíme někde pod širákem (15-16. prosince)
další dvě noci pak hledáme ubytování na nějakém všestranně zajímavém místě: kde se dá na chvilku i koupat, ale hlavně chodit po okolí a něco vidět. (16-18.prosince). Přemýšlím o Puerto de Mogán, Arucas? Nebo něco poraďte,
poslední noc (18-19.prosince) uz přespíme na letišti, 19.12 v 6 ráno se vracíme do BTS.
Prošel jsem samozřejmě mnoho vyhledávačů ubytování (hotels.com, hotelscombined.com, travelrepublic, alpharooms, opodo.de s 20% slevou..), ale ceny při takhle malém počtu nocí (1 a 2 noci zvlášť) nejsou tak dobré a taky nabídka hotelů je menší. Jsou nějaké možnosti, které jsem ještě nezkusil, jak ubytování pořídit levněji?
|