UFF, JSEM DOMA!!!Konečně platí celý nadpis, tj. VYŘEŠENO.
babička Lála píše:
babička Lála píše:
Zatim tahle šílená akce neskončila, a dostává to nečekaný apokalyptický rozměry. Promrhanýho času ještě bude...
Ale no ták. Sedačky na tom awardu nešlo nikdy nikde vybrat, bude prý něco přiděleno.
Takže prostředek prostřední čtyřky, a ještě hezky těsně za řadu pro rodiče a jejich fakany?!? Brutální.
Po průchodu "chobotem" nejprve slyším, a pak i vidím dva řvoucí fakany a jejich rodiče, jak skládají kočárek, aby ho předali letušce. Nenápadně si je natočím na mobil a k tomu si namlouvám komentář "Tak a tady je vidět a slyšet moje následující utrpení...".
Vcházím do letadla, uložím si batoh, připravím věci na čtení, a postavím se do rohu ke dveřím před exit-row. A čekám je.
K mému obrovskému a vděčnému údivu přichází dvě babičky, které si řadu s větším prostorem na nohy zřejmě předplatily, a posadí se. I další dvě místa jsou obsazena
normálními pasažéry. Haleluja!
K dovršení mého štěstí přichází postarší italský pár, který sedí vedle sebe ob uličku. Přiskočím s čertofskou nabídkou "Jé, a nechcete sedět vedle sebe? Můžeme se vyměnit." Oba mi s radostí děkují a já se přesunuju do krajní trojky, sedadlo do uličky. Haleluja nadruhou!
schwott píše:
Tvl, Lálo, nefotrovatíš nám trošku????
Ačkolif moje odpověď zní "No to je jasný, zfotrovatěl jsem už dávno.", teď vůbec nevím, na základě čeho (konkrétně) otázku pokládáš?