Ja som tam dostal razitko do pasu, az ked si ho colnik prelistoval 2x

Necakany BS bol, ked sme si pri odlete odstali radu na kontrolu, aby nas vzapeti slecna otocila, ze si mame ist dole po papierovu letenku (ta mobilna od Ryanu je tam nanic), LTT sme stihli prepazku, ale ak by bola zavreta, tak neviem neviem ( V takej Pristine nam to vytlacili expresne pred kontrolou). Oba lety sme boli asi jedini s pasmi EU, a rapdine sme zvisovali vekovy priemer. V tych lietadlach som sa citil ako na maturitnom zajazde.
Mesto samo o sebe je tak na 1 den, v podstate sa mi ani nepacilo (az na kostoly), lepsie to bolo v Gorki park - "ruske" kolo, Rollercoster light a tie divne klaustrofobicke kabinky lanovkovej drahy. Najviac sa mi pacila trznica, mat prenosnu chladnicku a moct doviezt maso a mliecne vyrobky, tak vedel by som minut paru desiatok eur

Sme nakoniec ostali len pri malinach.
Slabu resp. ziadnu anglictinu mozem potvrdit. Prave v tej Puzte tam bola baba ktora anglicky vedela (ako fakt jedna z mala), a asi aj jedina ktora nebola nasrata na cely svet a normalne s usmevom mi vysvetlila co je co.
Nooo Kharkov ... nebyt leteniek za 11€ RT, tak by som tam pravdepodobne nesiel, ale teraz by som tam uz nesiel ani za 1 € RT

Velmi zvlastne mesto ... Na vylet do Kharkova uz "posielam" notorickych kydacov na EU. To prilet do Krakowa, som sa citil akokeby som priletel do "Ameriky". Uz aj ta nasa V4 je viditelne iny svet