michal5 píše:
babička Lála píše:
... a v restaracích našich Hiltonů bezpečně ochutnali moře vynikajících indických jídel, při snídaních formou bufetu se přejídali, apod. (Hiltony byly indicky levný, jestli si jako rozumíme)
Pro každého je levné něco jiného. Namátkou jsem otevřel booking a částky kolem 100 USD za noc přitažlivé zrovna nejsou. Leda tak pro US

Částky kolem 100 USD jsou běžné ceny pokojů, které platim v Evropě a USA. Hiltony v těchto regionech za 200 USD neberu, to je na mě moc drahý.
A taky připomínám, že já, na rozdíl od tebe sólocestovatele, můžu cenu dělit dvěma, půlku zaplatil Libor. Když k tomu připočtu nádhernou obrofskou snídani, kde:
1. jsme ochutnali i regionální speciality, doporučované obsluhou;
2. najedli se s dostatečně velkou pravděpodobností, že se nepoděláme, což naštěstí vyšlo;
3. přejedli se tak, že oběd vůbec nebyl potřeba, a vyhli jsme se konzumaci s*aček z McDo*alds;
byly to dobře investované peníze. A k tomu ten Executive Lounge...
brumbrum píše:
babička Lála píše:
. Vždyť my jsme ani ten průjem nedostali.
kdo se v Indii neposral, jako by tam nebyl

No dyť jo. Velmi rychle jsem si uvědomil, že my budeme ftakovym cizineckym skleníku, lepší hotely, letadla, velkoměsta, a o tu pravou Indii přijdeme.
Nic jsem nevěděl o existenci institutu “Executive Lounge”. Tady z fóra beardie a jemnice mě uvrtali do ffp Hiltonů (znovu zdvořile děkuji), v Jaipuru jsme v nějaké akci dostali Hilton Executive room, s čímž se vázalo právo návštěvy Executive Lounge v nejvyšším patře hotelu. A... od 18 do 20 tam je konzumace lehčích jídel a veškerých nápojů zdarma. Veškerých...
Dobrá služba. Najedli jsme se dosytosti a ušetřili za večeři. Libor si dal doutníček a popíjel. V osm hodin, při odchodu, ho doběhla servírka a cpala mu do ruky kelímek se slovy “Ještě Vaše káva sáhibe!” {kecám, řekla “pane”...} Libor že prej ne, že už je pozdě. “Jen si jí vemte, může se Vám hodit!”, vnucovala mu jí. Ve výtahu kelímek otevřel a von tam rum, značka, kterou tam celou dobu popíjel.
Tomu říkám empatická obsluha!
marecek97 píše:
Babičko, nebylo nám však v tom Ahmedabadu krásně, když jsme uviděli Singapore Girls?
Bylo. A co teprf v SQ22! Čokoládovej dort, koťátko...
Jinak promiň, do textu jsem tě samozřejmě doplnil, a hluboce se omlouvám za opomenutí!
babička Lála píše:
Zennie je kapacita Japonsko, Schwott na Omán, Anavi je nepřekonatelnej na západ USA, Kono drží ochranou ruku nad Indií, Tonic zdá se být milovníkem postsovětských republik, Marecek97 je zkušeným expertem na C a F cestovní třídy, Alexx a Sau nemají konkurenci v automobilismu, Helvetica ve vlacích, pan Brumbrum v chlastu, a Michal5 má na starost kontroverzní cestopisy, plné bezelstných historek o oškubání. Tu istanbulskou už těžko něco trumfne... nebo jo?