brumbrum píše:
Jsem rád, že se ti tam líbilo. Jet do Indie hledat klimatizaci a mekáče je zajímavej nápad. Jezdit tuktukama, cpát jim ty přestřelený sazby, a divit se, že ty peníze chtěj, to taky pobaví. Jinak ve Varanasi je (jako na většině nádraží) klimatizovaná higher class čekárna. Mi to přijde, žes tam prostě jel se záměrem trpět, a taky jsi trpěl (ostatně svět kolem sebe si tvoříme svýma myšlenkama). Jak by řekla Jolanda, "vidim velký špatný".
A teď vážně. Přemýšlels třeba o nějakejch SSRI/SNRI? Myslim, že by ti pomohly si ty výlety (a možná i život) trochu užít. Nebo, za cenu jednoho hambáče máš v Kolkatě flašku místní kořalky, a s tou je jinej humor...
PS. Jak se dá asertivně řvát? A na co potřebuješ na devět dní v Indii kufry?
Při 40+ člověk o klimatizaci začne kupodivu přemýšlet, brume, a pak ho dost zarazí, že na rozdíl od všech ostatních míst ji tam nikde nemají. Hambáče jsou taky až vedlejším produktem indického stravování v 40+.
Jinak do/z Varanasi jsem letěl, takže nádraží nevím. Některé ty čekárny jsem viděl a nebylo o co stát a klimatizace tam byla taky dost nedostatkovým zbožím.
Srajdy jako SSRI/SNRI ke mně nesmí

Na co kufry? Když za ně neplatím, rád si vezmu nějaké hadry navíc, protože při tom jejich počasí, jich mám fakt velkou spotřebu. A jak vypadají indické prádelny, vím.