Sau píše:
Mate nekdo zkusenost s pujcovnu Ace Car Rental? Hledam ted auto pro puceni na Novem Zelande a tato pucovna ma rozumne ceny - 5 dni kategorie compact je za 207 NZD, vc. plneho pripojisteni s 0 NZD excessem.
Mali sme od nich pozicane auto v Australii (Perth) tiez boli najlacnejsi vratane plneho poistenia... za auto sme platili na mieste kartou, depozit neblokovali ziadny ani nic.. pri preberani zacal zamestnanec kontrolovat a znacit skrabance, po chvilke kyvol rukou ze mame plne poistenie tak je to nepodstatne, pri vrateni sme len zaparkovali auto nikto nic nekontroloval. Pozicovna bola mimo letiska tak po nas prisli aj nas odviezli na letisko (cesta trvala cca 5 - 10 minut).
Auto bolo ale starsie, najazdili sme na nom cez 3000km a raz sa nam stalo ze nam neukazovalo stav paliva v nadrzi. Vedel som ale ze tam je viac ako polovica, na najblizsej pumpe som dotankoval a potom uz ukazovalo spravne tak sme to neriesili...
Inac sme ale boli spokojny, za tu cenu oproti inym by som asi od nich pozicial znova...
Pre istotu pozri aj ich facebook pripadne pohladaj na stranke (
https://www.acerentalcars.co.nz/deals/) casto maju take kupony ze 20% zlava a tak, my sme to vtedy rezervovali nejako pred vianocami a mali 25% zlavu...