Něco, co v podstatě nikomu nic nepřinášelo. Já si za celou dobu (dostal jsem se k ČS kvůli hypotéce) nechal poslat ponožky a nakonec odžmolkovač (taková miniblbost na baterky), nechtěl jsem je nechat propadnout. Velká akce, jejíž provoz (administrativa) musela být dost drahá. Neumím si představit, co by musel někdo udělat, aby získal hodinky a podobný věci za mnoho tisíc bodů. Kdyby chtěl takhle "spořit", našel by mnoho lepších způsobů.
Firmy v bonus programu, které jsem (asi) nikdy v životě nevyužil. (nekupujte rohlík za korunu, kupte ho u nás za čtyři, ale korunu vám vrátíme zpět). Ale protože z tý odpovědi tuším opačný postoj, rád se nechám poučit

- a teď to fakt myslím upřímně a bez ironie.
P.S. kdysi jsem si pořídil Diners Pure, kvůli pěkné slevě na letenky. Líbila se mi ta výjimečnost, že ji nikdo neznal, historie, i detaily, jaký třeba papír používali. Pak jsem tak nějak z vděčnosti ji dál používal. Zkrátka věrný zákazník. Pak jsem zjistil, že mám nějaké body, dotáhnul to v útratě kartou asi na 150 tisíc a hurá, objednám si 2 lahve portského za body. A najednou: zaplaťte 200Kč za dopravu (už pár let nazpět), přijela nějaká teta ve felicii, co mi asi 5x volala, kam má jet, první den vůbec nedojela, žádná diskuse o tom, jestli vůbec můžu být doma. To jsem si to za podobnou cenu (dopravného) mohl koupit v obchodě - jiná značka, kvalitativně podobné. Aura Diners spadla na nulu a karta vlastně leží ve stole v šuplíku.