milosh1 píše:
floodland píše:
miro776 píše:
ahoj,
zatial som nikdy neriesil meskanie, az dnes ( 26.11.) sa mi stalo, ze vecerny let PRG-FRA, OK536 mal 3hod meskanie(tech.problemy s ATR), planovany prilet mal byt 19:10 ,realne sme dosadli na runway 22:02 a dvere na vystup otvorily 22:14.
Je teoreticka sanca ziadat o kompenzaciu? predpokladam, ze CSA bude tvrdit, ze to bolo pod 3hod. tazko sa dokazuje, kedy otvorily dvere....
https://www.flightradar24.com/data/flights/ok536 https://www.bottonline.co.uk/flight-del ... rival-timeale bude to dohadovani...asi tezko budes mit v ruce něco, co dokaze, ze se dveře otevrely az v 22:14
přesně toto jsem měl loni s WIZZ - PRG- Stansted... psal jsem na úřad civilního letectví - zatím mi nikdo neodpovídá, je to asi jediná cesta jak dostat věrohodně údaj o otevření dveří. U ČSA pak máš větší šanci na kompenzaci jak já u WIZZ.
tak ziadost o kompenzaciu u CSA (let PRG-FRA , meskanie tesne cez 3h) bol neuspesny, ked som postupoval nasledovne:
- vyplnil som ziadost na webu CSA, ani po 2mesiacoch ziadna odpoved,
- poslal som nasledne udaje na UCL, tam mi iba potvrdili,ze udaje prijali a vygenerovali mi ID staznosti. Na moj dotaz po 2mesiacoch od podania na UCL sa mi zatial z UCL neozvali, proste cierna diera ....
takze sa poslal prvy email na :
csa.claims@csa.cz a ich odpoved:
Citace:
děkujeme Vám za Váš email níže jménem pana *****
Na základě prověření Vaší stížnosti bylo potvrzeno, že let Českých aerolinií OK0536 z Prahy do Frankfurtu byl dne 26. listopadu 2018 zpožděn, nicméně dle dostupných informací zpoždění zmíněného letu nepřesáhlo tři hodiny. S ohledem na tuto skutečnost nemůžeme vyhovět Vašemu požadavku na poskytnutí kompenzace ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 261/2004.
S pozdravem
Customer relations,
Czech Airlines
a potom sa poslal nasledne druhy email, ten uz bol poslany cez "advokátní kancelář" , to uz zmenily nazor o 180st. :
Citace:
případ pana ***** byl přehodnocen a ekvivalent částky EUR 250 bude připsán na účet pana ***** v nejkratší možné době.
S pozdravem
Customer relations
Czech Airlines