Začínám mít pochybnosti jestli se ještě na wifinu vůbec dostanu...
Napíšu rači pár odstavců na tabletu.
Jsme nad Aljaškou, skoro 11:40 hodin letu za námi.
Jindy si říkám "už aby jsme tam byli!", dnes si říkám jenom "už?".
To to utíká. Už jenom pět a půl hodiny letu.
Vlastně jsem docela vospalej, ještě si zdřímnu.
Příloha:
image.jpg [ 105.25 KiB | Zobrazeno 814 krát ]
...
Dobrý ráno.
Už jenom tři hodiny a 40 minut. Tak honem pár cestopisnejch poznámek a pak pokus zprovoznit wi-fi, ať je to infllight online cestopis, jaxem to barnumsky troufale pojmenoval.
Měla to být moje první cesta s proslavenejma Singapore Airlines, tudíž jsem se těšil moc.
Možná až moc (jakože moc moc, čti přespříliš).
S nervozitou jsme sledovali ty hry na honěnou stíhaček indický a pakistánský armády, a když jeden z pilotů dostal babu, byla toho plná indická TV 24 hodin denně.
A my v Indii, dva dny do odletu.
Příloha:
image.jpg [ 49.74 KiB | Zobrazeno 814 krát ]
Příloha:
image.jpg [ 39.04 KiB | Zobrazeno 814 krát ]
Přískok do Singapuru trval necelých 5 hodin, letadlo starší, Cé sedačky roztahovací (lie-flat nebo jaxe to píše), krásná singapurská stevardka se nekonala, měli jsme takovou divnou krutopřísnou. Ale kmitala v uličce slušně, pracovitá byla fest.
Sezobli jsme jídlo a hned spát, přistání i díky časovýmu posunu bylo v sedm ráno.
A před náma 17 hodin mezipřistání.
O 17 hodinách mezipřistání v Singapuru, jedné z kulinářských bašt, jsem měl dlouho dopředu jasnou představ: chci se tímhle městem projíst navzdory faktu, že v salónku máme jídlo zadarmo.
Vybíral jsem, vybíral, a vyhrála to Tsuta a mrňavej usměvavej Liao.
Na letiště jsme se vrátili s Liborem za tmy, okolo desáty, dal jsem si sprchu, dvě sklenky červenýho, a mazali jsme ke gejtu C20.
Nástup na let SQ20.
Konečně!
Yes!
Příloha:
image.jpg [ 70.01 KiB | Zobrazeno 694 krát ]