ja-be píše:
Koupila jsem svou první letenku s Wizz a bohužel to hned dopadlo blbě. Měla jsem koupeno Katovice-Lanzarote na červen. Kdybych se o tom nedočetla jinde, tak bych ani nevěděla, že Wizz tuto linku zrušil. Zprávu jsem o tom samozřejmě nedostala žádnou a pokud se teď dívám na svou rezervaci, tak mi to automaticky změnili na Katovice-Tenerife, a časově posun o den.
Letenka byla koupená za nějakých cca 90EUR, což byla za zpáteční přímou letenku dobrá cena a tak by mi snad ani nevadila ta změna na Tenerife, ale problém mi způsobí ten posun o den (mám zkoušky). V současné době bych asi volila, že chci vrátit peníze, nemám zájem o kredit.
Můžete mi prosím poradit, jak mám postupovat? Tím, že jsem nikde žádnou zprávu nenašla, nedali mi možnost reagovat. Pod rezervačním číslem vidím ten nový let, ale jinak nikde nic, žádná možnost volby, souhlasíte, nesouhlasíte. Nebo se jen blbě dívám a nevidím to. Prosím zkušenější o radu. Děkuji
Mail s upozorněním, že linka byla zrušena nakonec opravdu dorazil. Jen bych očekávala, že dorazí dřív, než se o zrušení linky dočtu jinde. V mailu byla možnost akceptovat změnu destinace (Lanzarote/Tenerife), možnost vrácení částky jako 120% kredit Wizz nebo vrácení peněz na účet/kartu. Když jsem zvolila možnost vrátit peníze, naskočila chybová hláška. Asi za dva dny přišel další mail, zvolila jsem vrácení peněz a opět chybová hláška. Volala jsem na pražské číslo 225850035, kde jsem vše poměrně snadno a rychle vyřešila se slovensky hovořícím operátorem (myslím, že o ochotě tohoto operátora se už někde psalo), další den mi přišla faktura=dobropis a už mám i peníze zpět. Takže takto dopadl můj první pokus o let s Wizz.