Čemu sakra nerozumíš...je to jedinečná šance přivézt si z Islandu mraku sněhu. Tam máš zadara jen to malé příruční a od 28.10. to mění a zpátky máš normálního příručáka

takže mraky místa navíc si něco přinést..buď lávu nebo sníh
Navíc nechápu, co nerozumíš na výletě o 50ti hodinách

....
Tak v pátek je to půl dne dovolené (pro ty za.raný ITáky z Prahy jen náhradní volno

) a 250 km po dálnici...já mám letos už jen čtyři dny dovči, takže můžu už jen víkendy a jindy Island se sněhem nejde dát, než právě z Katowic při změně letového řádu, jindy by byla vždycky složitá doprava a do Prahy se vracet v neděli z KEF už v 9:20 se mi fakt nechce, to je škoda dne
Jako ta cena podle mě ještě půjde dolů, ale holt už jsem starej a bohatej, tak jsem to koupil za 1800 na naše. Ale fakt je mi divný, že to wizz v zimě nestopne, protože co v zimě na Islandu...
Já mám plán, že se půjdu vykoupat do termálů (asi Hveragerdi), kouknu na Geysir se sněhem a nějaký ty vodopády a moc se mi líbil příjezd do Pingveliru ze severu přes 52 ... uvidíme, jestli to bude už zavřené nebo ne. Jinak Janka chtěla vidět Modrou lagunu, tak jsme se tam zastavili...ty vago, to je taková ojebávačka...(samozřejmě jsme nechtěli jít dovnitř, to bych se radši rozvedl, ale absolutně nechápu, co na tom lidi mají) .. teda chápu, je to blízko KEF ..