Kdo zná letiště v BUD, určitě mi dá za pravdu, že má poněkud poor design, kdy autobus staví u dlouhý chodby mezi terminály, ovšem všechny dveře jsou tam zablokovaný nějakým rádoby alarmem a oficiálně by se to mělo obcházet přes jeden z terminálů. Ovšem když už se autobus měl k odjezdu a času úplně nepřebývalo, nezbylo, než si nouzově otevřít i přes blízkost důležité policejní hlídky...no nic, kucí přiběhli k autobusu, a že prej dáme řeč. Nevim, proč si všichni chtěj povídat jenom když piju...tak postávali u těch dveří, sednul jsem si tam na rantl, a sledoval, co vymyslej. Zavolali nějakýho obtloustlýho letištního kravaťáka, kterej tam tu plastovou krytku nasadil zpátky a zase šel. Mně už to přišlo dlouhý, tak jsem se začal bavit napodobovánim jejich maďarštiny, a za chvíli ten ještě pomalejší říká "police, ok?", za další čas ukázal za sebe na cctv a povídá: "camera, ok?", asi že jsem se měl začít bát. Tak se ho ptám, co to jako znamená, čemuž nerozuměl, a tak jsme si duchaplně povídali, než to vygradovalo ve stylu "oukej, oukej, police, next time I arrest you, ok, ok?". Načež jsem se ho zeptal, za co, a jestli ok je jediný anglický slovo, který zná, když dělá na letišti, jenže tomu už zase nerozuměl. Jeho kolega už se taky smál, zato on pořád někam důležitě (až zuřivě) telefonoval. Když jsem zjistil, že v tý chodbě neni wifi, tak jim říkám, jestli mi pohlídaj batoh, že si potřebuju něco vyřídit, a oni mi radši vrátili pas a zase šli.
|