nickcarter: nikoliv, ty jen řekneš, na který ostrov se potřebuješ dostat a SATA zvolí sama routing podle svých kapacit, ale zpravidla je to nejkratší možná kombinace, TER-PDL lítá často, určitě Tě nepotáhnou přes Flores, i kdybys Ty sám chtěl.
No a mne v pátek začne cesta VIE-LIS-TER-HOR-FLW-HOR-PDL-LIS-VIE, koukal jsem včera na stejný lety o týden dřív a zrovna TER-HOR cancelled, minule zase FLW-HOR cancelled. Předpokládám, že asi počasí. A na Flores to lítá max 1x denně, takže šance, že někde zůstaneme trčet i přes noc je celkem slušná.
Nevíte, jak vypadá v takovém případě vypadá support od SATA? Můžeme počítat s hotelem? Zajišťují to sami včetně transferů, nebo si to člověk musí pořešit sám a pak žádat o refundaci?
Případně jak průžní a prozákazničtí jsou SATA při takových změnách? Máme na Floresu 2 dny, pak samostatnou letenku FLW-HOR-PDL-LIS, a pokud na Flores přijetíme o 2 dny později, budou ochotní mi posunout samostatnou letenku zpět? (když navíc hodlám letět jen do PDL, do LIS mám další samostatný lupen o týden později..
A ještě poslední dotaz: jak moc to hrotí s kontrolou velikosti a váhy příručáků? máme sice všude v ceně 23kg odbavené, ale budeme mít příručáky hraničních rozměrů z předchozích letů s TAP, váhá i rozměr stejný, ale TAP má explicitně povolen ještě druhý menší batoh/tašku 40x30x15cm 2kg, což u SATA není, resp. další položky jsou popsány víc konkrétně (diplomatic hangbag/laptop bag - což přísně vzato mít nebudem) Jak moc jsou na to přísní? Odbavovat to raději nechci, jedeme kempit do hor, přestupy jsou na těsno, nechci skončit bez batohu, s tím, že to dovezou někdy za pár dní.
|