Milanatik píše:
Zdravim,
orientacne sa pozeram po ubytovani v LV v termine 14.9.2016 - 16.9.2016, teda 2 noci (streda, stvrtok). Pocas mojich minulych ciest som zvykol byt ubytovany v Circus Circus, avsak tento rok sa mi zda, ze zdrazeli - maju pomerne vysoke resort fee, co zvysuje zakladnu cenu uvedenu vo vyhladavacoch skoro o dvojnasobok.
Nasiel som vsak hotel Days Inn Las Vegas At Wild Wild West Gambling Hall,
https://www.travelocity.com/Las-Vegas-H ... 73cdb42e1&Tu vychadza celkom dobra cena. ma niekto realne osobne skusenosti s tymto hotelom? Myslite, ze je vhodne bookovat tento hotel uz teraz alebo to postaci urobit v auguste(srpen)? Nepojde cena dramaticky hore? Pripadne odporucte nejaky iny pomerne slusny hotel.
Diky!
Bydlel jsem v nem v dubnu behem terminu nejake konference v LV kdy vsechny hotely byli mnohem drazsi za ccav 30$ (750,-) kdy nejlevnejsi byl Hooters za nejakych 1200,- a ostatni jako cirkus,stratosphere i luxor staly mnohem vice plus resort fee veliky.
Pro uplnost o tyden pozdeji nez jsem byl staly vsechny tyhle hotely kolem 20$.
pokoj pekny cisty postele velke a pohodlne.male resort fee proto jsem ho taky bral a poloha je jeste dobra. bazenu jsem si nevsiml.