sir píše:
Zkušenosti související mám 2.
Brácha kdysi s LH letěl DUS-PRG. Doklady si zapomněl v bytě v DUS, nikdo nic nekontroloval, takže to zjistil až v Praze. Zpátky měl letět PRG-EIN s Wizzem...a neodletěl. Zkoušel řidičák, což bylo jediný co měl a nepustili ho.
A známýmu jsem koupil letenku se špatným křestním jménem (a to nebyly nějak podobný, tuším Filip a Zdeněk). A z KTW do KUT doletěl v pohodě, nevšimnul si toho nikdo, ani sám cestující, problém vyplynul až při zpáteční cestě. Ale spíš jsem si v této situaci říkal, jestli by nestačilo upravit jméno v pdf s boarding passem před tiskem.
To by nepomohlo,ver mi
Ja nechal propadnout jen po evrope naky bergamo aj. a malorka vzdy kvuly nemoci nebo tesne po nemoci s nizkonakladovkama ikdyz to nebyli zrovna naky ultra levny lety za par stovek.Osudna mi byla malorka, kam jsem si 2x ve 2letech koupil letenky a vzdy jsem mel horecky,koupil jsem to dalsi rok a to jsem na miste dobiral antibiotika a chodil v rolaku Emotikona smile
Havaj jsem si ujit nenechal a jel i s francouskejma holema.
Az ted v zari jsem neproletel almaty v C jak jinak nez kvuly nehode Emotikona smile .Jen doufam,ze to byla vyjimka a tyhle neproleteny lety mimo evropu se mi budou obloukem vyhybat