cestovatelm píše:
Babčo. Jeden podstatnej fakt. Teda otázka. Jakej byl load factor? Já se bojím, že když si to kupujou lidi i s vědomím tý ceny a služeb...
Já to kupoval předefším s vědomím perfektních časů (odlet z Prahy v 18:30, tj. po práci, odlet z Kodaně v neděli ve 21:30., tj. nezničené odpoledne), ale nápoje a bagetu jsem za tu ukrutnou cenu od "
národního" (

) dopravce považoval za samozřejmost...
LF byl v obou směrech nad 95 %.
hugonovak píše:
fridgy, to je jednoduché. Pre "normálnych" cestujúcich, takí na tomto fóre asi nie sú

, je jednoduchšie letieť s ČSA ako s lowcostom. Odpadajú im starosti s on-line check-inom, s batožinou, na letisku nájdu prepážku ČSA, predpokladajú, že sa s personálom ČSA dohovoria po česky, možno má ČSA lepšie časy letov, pri kúpe na poslednú chvíľu môže byť cena letenky rovnaká ako u lowcostu, štátni úradníci môžu mať predpísané používať ČSA, odstrašili ich historky o lowcostoch, tých dôvodov sa dá nájsť veľa. Myslím, že ČSA dokážu s takýmito cestujúcimi zaplniť lietadlá.
Jak to myslíš Hugo?
On-line check-in si můžeš udělat u ČSA stejně jako u ostatních leteckých společností (pravda že u některých nemůžeš, ale musíš).
Při odbavení v Praze mluví česky na fšech přepážkách fšech leteckých společností.
Při odbavení v Kodaní nemluví česky u žádné přepážky fčetně ČSA.
Zavazadlo v ceně není a muselo být na letu ČSA přikoupeno.
Při koupi na poslední chvíli byla cena neakceptovatelná (11.000 káčé).
Veľa dôvodov opravdu nevidím, vlastně žádný.
K tomu výběr sedaček do poslední chvíle za poplatek.
K tomu plechofka Sprite za 50 káčé a hladolet.
K tomu divnej personál Smartwings.
K tomu drzá výzva ať dražím upgrade do byznysu (kterej během letu vlastně neexistuje, jde o předraženej vstup do salónku a přednostní nástup do letadla...).
TFUJ TAJBL to ČSA!