patrikchrz píše:
No, já doufám, že se kauza rozjede, hodlám to postupně eskalovat, třeba z toho bude zajímavý článek

patrikchrz píše:
jak říkáme s kamarády, když se nám po cestách stane něco zajímavého i když nepříjemného "do článku dobrý".
Banka u služby, kde se honosí "dlouhodobou spoluprací" a "vzájemnou důvěrou" během 3 let má troje podmínky a čtvrtý rok k nim přidá další "neveřejné", kdy klientům, kteří sice splňují ty oficiální, ale nejsou pro banku dostatečným zdrojem zisku, účty vypovídá. Takhle si tedy prémiovou službu nepředstavuji, tak je dobré, když o tom informuji.
Zase neodolám...
S ohledem na můj osobní vztah k Erste a negativní zkušenosti (viz. výše) bych rád napsal "nakopej jim p*del Páťo!", ale ten logický rozpor mi ftom brání: ty si takhle
prémiové služby nepředstavuješ, ale nevzdáš se jich, naopak to
eskaluješ, abys je mohl přijímat co nejdéle?
A úvodní větě můžu rozumět jak? Článek "Erste musela stáhnout výpověď" bude triumfální, ale článek "Jak jsem prohrál s Erste" taky dobrej?
(ono teda z čistě právního hlediska ty argumentace a odůvodnění rozsudku zajímavý budou, přiznávám, že by mě to hodně zajímalo, to jo, ale ten rozpor alá "tahle restaurace je předražená a vařej´ tam zkažený jídlo, ale chci mít právo tady sedět u prázdnýho stolu a nic si neobjednat" mi vážně fascinuje)