Ahoj letenkáři,
Poslední dobou je oblíbený tzv: "Cashback", tak jsem se rozhodl se podílet se svou zkušeností.
Cashback - jednodušše řečeno, něco koupíte na netu a určité procento ze zaplacené částky dostanete zpět.
Dá se to přirovnat Clubcard od Tesca. Koupíte zboží, registrujete nákup se svou tescokartou a jednou za čas Vám příjde Tesco kupón.
Například, když Clubcard má cashback ve výší 1.5% (vymyšlená hodnota) a utratíte za 6 měsíců v Tescu 20.000kč, tak dostanete 300kč zpět ve formě kupónu.
Já se teď dostal k program Topcashback, který má docela dobrý reward program. Odměny dostanete ze stránek jako jsou: Expedia, Amazon, Ebay, Wallmart, Hotels.com, Intercontinental, Agoda, Orbitz, Marriott, Qatar, Holiday Inn, Hilton, Emirates, Lufthansa, Air France a mnoho dalsich..
Je toho opravdu hodně. Jako příklad jsem objednal na Hotelclub hotelový pobyt za 200aud (mínus slevový kod -15% / který jsem našel na netu). Takže cena byla 170aud.
Jen jsem si na stránkách topcashback našel "hotelclub.com" a nechal se přesměrovat na jmenovanou stránku, a tím se to zaregistrovalo na mém topcashback účtě. Vše ostatní si už Topcashback udělá samo. Já si pak jen vyhledal hotel a zaplatil.
Druhý den jsem na účtě měl potvrzenou částku - 170USD zaplacené a cashback je 17.95USD. (viz obrázek).
Topcashback u Hotelclub byl tedy přes 10%.
Dnes jsem objednal let přes Vayamo - tam lze dostat nyní za každou koupenou letenku 15usd cashback. (viz obrázek).
Nasbírané peníze si můžete vyměnit za voucher, který lze použít na Amazonu - Vaše nasbírané USD plus bonus 2,5%.
Nebo si peníze můžete přeposlat na Paypal účet, to už pak je bez bonusu navíc..
Podle mě je to jednoduchý systém, sice ze začátku se zdá komplikovaný, ale myslím si, že všem cestovatelům se tohle musí hodit. Přece jen každá kačka je dobrá.
Zde můj referal, když kliknete na tento link, dostanete hned 10usd připsané na účet. Peníze se připíšou hned při prvním přihlášení.
http://www.topcashback.com/ref/MyshuTak užívejte a kdybyste měli dotazy, tak se ptejte