No já tě nebudu kamenovat....a nebo jo, šup tam s ním a pořádná darda

.... máš pravdu, problém je, že nikomu nevadí přeprodávání letenek nízkonákladovek...jenže Pelikán ti prodá letenku na let FR 1234 z letiště PRG na letiště NYO a ty letíš za uvedenou cenu, nezkoušel jsem to, ale předpokládám, že tam mají upozornění na ty přepravní podmínky, zejména zavazadla a že si připlácíš, když to porušíš, ale to je všude .. u těhle podvodníčků jde o to, že ti řeknou Londýn a letíš na STN, LTN, Paříž a letíš do BVA, navíc v čas, který si neurčíš a podle jejich britské mutace ani dokonce v den, který si vybereš, když se jim to nehodí, neletíš....prostě je jako výherní automat, jen mají v rukou všechny trumfy

a je to pro ně zaručený výdělek, v podstatě garantovaný zisk ... na druhou stranu bych fakt byl zvědavý, kdyby si někdo stěžoval, že letí na BVA, když řekli do Paříže..BVA neleží katastrálně v Paříži ( Třeba Ryan hodně ubral z pojmenování, a už nelétáme na Frankfurt- Hahn, Barcelona-Girona a atd. ... navíc vždy tam je kod letiště ) To je právě ten problém, kdyby napsali letíte buď CDG, ORY nebo BVA, je to v pořádku, takhle myslím, že bych byl s žalobou na ně úspěšný, ale fakt mi to za to nestojí, mám lepší věci na práci---jako třeba psát komentáře na AL

) Ale to je jedno, nejlepší je nekritizovat, takový podvodníčci budou vždycky. A buď si založit vlastní společnost a mastit prachy v kapse taky nebo upozornit příslušné orgány.)
Ano máš pravdu, jsou LTD v Británii právě proto, aby se tomu vyhnuli, nevím jaký jsou podmínky v Británii, ale vzhledem k jejich mentalitě si myslím, že tohle nebude taky košer....jenže když prodávají zájezdy u nás, tak ty podmínky musí splnit taky

... něco jinýho je LTor, který to prodává z Německa, ten musí dodržet ty německý, to samé přeprodeje německých kanceláří, ale jestli dělají tohle, tak musí být jako CA u nás, ta společnost musí být zastupovaná na našem území někým od nás a ten ty podmínky musí splnit...zkrátka tohle je taková šmelina, já žiju v jiném světě, to neznamená, že se na tom nemůžou napakovat..až je někdo klepne přes prsty, tak půjdou dělat pojistný podvody a přijde jim to to samý, hlavně že z toho jsou prachy

...