Uvedená cena musí platit na všechny termíny...on se zavazuje, že odletíš v den, který si určíš...takže klidně 12.1. v 23:55 nebo v 6:00 ráno za 33 tě dostane do jinýho města, problém je skutečně že tam nejsou letiště, ale města, proto si myslím, že třeba BVA bych vyhrál u soudu na náhradu škody (letenka, doprava + čas) viděl bych to tak na 12 tisíc + soudní poplatky, takže tak na dvacku by ho ta sranda vyšla. ... pro mě by bylo zajímavější za 6 tisíc létat v Evropě mezi těmito městy....ta nabídka, co tam je je neurčitá a hned potom platba, jinými slovy, kdo si to koupí, může vyžadovat letět neomezeně jak to jen jde po 10 dní, to se mu nemůže vyplatit

, navíc tam není ani termín, jen že někde v létě 2011 ... to už mám větší šanci, že budu 2 měsíce lítat s Finnair

jak to bylo teď nedávno ...
BTW: Asi bych vyhrál všechno, protože když tam má města, musí letiště ležet v katastru, tak bych to vykládal já.... (ani nevím, jestli je PRG v katastru Prahy, ale na silnici je před letištěm ..ale fakt nevím, klikatá čára to je, třeba tam patří) a STN, LTN a LGW na území Londýna fakt neleží, kdežto LHR a LCY jo, takže pokud kupuji letenku do Londýna a on má na stránkách BA, můžu důvodně očekávat, že poletím s BA, nikoliv s EZY (jako že je jasný, že se letí s EZY

) ... docela mě to láká zkusit, za tu srandu to může stát