ahoj.
koukal jsem se po letence singapur, ale v opačném gardu, tj singapur-čr-singapur. Hledám totiž letenku gold coast(nebo brisbane) - čr (nebo prostě evropa jakákoliv-samozřejmně klidně i multicity). Termíny jsou odlet po cc 5.sprnu (nejlépe kolem desátého a po ..), návrat po měsíci cca - plus mínus tejden. Zkoušel jsem v návaznosti na levné letenky, které jsem kupoval letos v zimě (ams-brisbane-par - china southern cca 16 tis kč) hodit nějaké multicity brisbane (protože z gold coast to evropy na jedné letence je to asi bezpředmětné)-evropa-brisbane, ale dostal jsem se nejlevněji na 31 tisíc právě kombinací ams/par
Kdybyste někdo věděl o letence brisbane-evropa-brisbane pod třicet, tak byste mi hodně pomohli, dík. (ale to je jen mezidotaz-asi stejně nic pod třicet nebude).
Tak jsem to klasicky zkusil rozsekat na více letenek a zkusil jsem air asia do kuala lumpur, což z kufrem a jídlem výjde nad deset ticíc zpátečka a pak jsem objevil singapurce právě - flyscoot.com, tam by mi to s jídlem a zavazadlem vyšlo asi na 7200 kč.
Rozdíl tedy více než tři tisíce - zkusil jsem hledat singapur-evropa a našel jsem nejlevnější za 19 tisíc finnair paradoxně přímo do Prahy. To bylo před týdnem, teď už tam samozřejmně není, nejlevnější co jsem teď našel je finnair zase do Prahy za necelých 20 tisíc korun už po započtení kuponu.
Myslel jsem si, že třeba ušetřím, když vezmu o tři tisíce dražší air asia a najdu třeba letenku z kuala lumpur o pět tisíc oproti singapuru levnější - ale vůbec..ceny stejný, možná i dražší..
No, abych ten referát shrnul

Moc byste mi poholi, kdybyste mi někdo poradil letenku singapur-evropa-singapur (i multicity klidně) na ty datumy či kuala lumpur na ty datumy (ale to asi neklapne, muselo by to bejt min o tři tisíce levnější než ten singapur, aby se to vyplatilo)..
Díííííky moc
P.s. všiml jsem si, že například letenky austrálie-evropa nebo asia-evropa jsou o pár tisíc korun dražší než opačně. U australanů předpokládám, že si aerolinky myslí, že mají větší kupní sílu než evropani, ale asiati??