Tohle tady vozíme v kufru, a o dvě auta dál...prásk:-)

Super věc jsou pisoáry na ulicích. Jsou všechny ucpaný, takže ty stříšky nad nima všichni využívaj k močení na zem, aby jim to neteklo z plný mušle zpátky na nohy. Pravý indický aroma 200 metrů kolem.

Pouliční děti tady pod mostama dělaj ohníčky z odpadků a lepidlo čichaj z hadrů. Ještě nepřišly na vychytávku s igeliťákem, aby to ne(u)těkalo zbytečně do vzduchu. V kombinaci s nonstop smogem a prachem to dostává až apokalyptickej rozměr. Ovšem rýže s kari za dvacet rupek to rozjasní.
Překvapujou mě sikhové. Jsou hodně přátelští, maj přehled o cenách alkoholu, a ty samice tady v Amritsaru...
Vlakový lístky standardně nejdřív za tři dny, tak jsem poprvé v životě využil sleeper bus. Super. No bed bugs (a to zatim v celý Indii, což se o TH, MY, ID říct nedá), všichni z obsluhy a většina cestujících na něčem jedou, 400 za single sleeper, akorát ten smrad z ulic, zácpy i ve tři v noci, a neustálý troubení vyžaduje trošku popít před usnutím. Možná kdyby si ty intervaly na semaforech seřídili na míň než tři minuty na jeden směr, jezdilo by se plynulejc. Měli by si na to pozvat mě!
Kolega s rikšou už to taky zapích.