Jinak se nám v Asii rozmáhá takovej nešvar. Dopravci fakujou zákazníky. Air Asia kul-hgh od posledního checkin ohona po "supervisora" mi všichni tvrdí, že nemůžu přiletět do hgh a odletět z pvg, i když mu to ukazuju na stránkách shanghai immigration. Takže po hodince stresu s nima se odbavuju v kiosku a u gatu nikdo nic nechtěl. Špíny. Neni to s kym řešit, bo ten hnědák u checkinu je u nich nejvyšší (na jejich největším letišti) a call center neexistuje. Měl jsem zrovna explozivní příhodu, takže dvě toalety cestou vyřazeny z provozu. Air Fuckau, pvg-mfm. 20 min. po uzavření checkinu se dostávám na řadu a chlapec mi sděluje, že na jeden den v Macau mu musim ukázat 4000rmb cash, jinak mi nedá boarding pass. V nestřežený chvíli beru bp a mizim směr security, kde dělám zásadní chybu. Pytlík s tekutinama (chlastem) dávám do tácu, místo, abych ho nechal v batohu. Zasraná Evropa. Chopí se toho nějakej "IQ 60-umim plnit rozkazy, myslet už ne", a že si to nemůžu vzít, že je to alkohol. Chvilku s tou komunistickou sviní hraju lahvičkovou schovku a dráždim ho dotazama na jeho stranickou příslušnost, a on že teda zavolá zástupce dopravce. Přišli od gatu asi za dvacet minut, a že jestli chci letět, tak to tam musim nechat. Naštěstí v df v casinu maj litr rumu za 50 mopů. HK express do Hualien taky, kam pokračujete a kdy, a dál a dál, a kdy letíte domů? Pak už ztratil nervy. Rum v poho, takže se mě po přiletu ještě přišli zeptat, jestli jsem něco nedělal se záchrannou vestou. Nepamatuju si. Smůla. 2x cebu nejvíc bez problémů. Air Asia Medan - Bangkok kokůtek na checkinu ať mu zvážim cabin baggage. 8,5 a povoleno 7. Vyndal jsem čtivo, 7,0. Pak mu říkám, jestli je mu jasný, že to okamžitě dám zpátky. Blé blé, pokud možno až v letadle...jako vážit cabin baggage u checkinu, to chce fištróna. Vemena. Tak pozor na ně. Vždycky je lepší bejt větší svině než oni.
|