tonic píše:
@babicka - prečo by mala trvať cesta medzi LA a Vegas dva dni? Lebo už dvakrát si to spomenul(a) a nejak mi to z rána asi nepáli
Protože jsem pičus. Já si popletl Los Angeles a San Francisko
Z Vegas do Friska je to nádherná cesta, mraky věcí k vidění... z Angeles jenom technickej přejezd, máte pravdu.
2masterview: zkratky máš dobře, ale ideální je to dát do jednoho řetězce, přejezdy mezi letišti oddělit čárkou bez mezery, z úvodního příspěfku to je několik kopírování.
Jinak já se lekl mezer před a po pomlčce, gcmap to bere ale i s nima, beru na vědomí.
Na podrobnější itinerář jsem hodně zvědavej, jak ti to bude navazovat. V květnu jsem dobrovolně podobnou pakárnu udělal, asi 17 segmentů nebo kolik, ale o ligu vejš, hezky dobytčák+národní dopravci+4 lety v A380. marecek97 lítá extraligu.
edit:
Pokud dáš LAX-LAS Megabusem přes noc, a na tu Air Show si vyhradíš jenom jeden den, zvyšuju pravděpodobnost realizace na 10%.
Vypisuju sázku, která má 2 podmínky:
1./ pokud stihneš to svoje lowcost RTW do týdne (=7*24 hodin) s odletem i návratem do blízkého města (PRG, VIE, MUC, Berlín, Norimberk) nebo vesnice (Brno), a současně přivezeš svoje selfie z toho konkrétního čínskýho paneláku, a současně budeš nejméně 7 hodin na Air Show, a současně stihneš udělat selfie s Chlapcem, pozvu tě ve Vegas na Gordon Ramsey Burger+ smažené cibulové kroužky+kohoutková voda (nebo na velkou pizzu Grimaldi´s+kohoutková, ať máš na výběr).
2./ pokud teda ve Vegas budu i já...