ALL NIPPON píše:
Možná kdyby jste se neštítili otevřít ten odkaz, tak tam je z rána i screen s jedním segmentem NZ v J
Kdybyste...

Vůbec ne, tohle je parádní nabídka a zaznamenal jsem ji poprvé u Tebe. Nevím, zda jsi byl první, pokud ano - pak jednoduše skvělý objev! Logicky asi první vyhledávání jde po ceně a pak začnou i jiné varianty. Nejen nejlevnější, ale kdy se to komu hodí, a poměr cena / výkon - tedy i jiné třídy a případně business. Pak se vší úctou pro pokročilejší uživatele není důvod se vracet na jakýkoliv odkaz a kvůli možným kombinacím nejprve projít web QR, kde vidím přímo počet mil, třídu atd., atd... I proto, že přes QR jde cashback, dá se platit všemi kartami, ... Dovoluji se domnívat, že bys sám nepostupoval moc jinak a koupi udělal tam, kde to považuješ celkově za nejvhodnější.
Jinak super, pokud je kdekoliv alespoň jedna cesta v businessu, já jsem na to prostě nenarazil a neprocházel všechny termíny. Kam jsem náhodně sáhl, tam byl NZ v eco.
P.S. Na druhou stranu, to, co má AllNippon v ukázce je za cca 66000 pro C s NZ jedním směrem, cena za C jen u QR (s NZ v eco) je cca 59000 Kč, tedy vcelku výrazněji méně. Ten let je pětihodinový, navíc buď ranní nebo zpět popůlnoční, takže se to C už tolik nevyužije ani na spaní ani na catering. V Aucklandu je novější, docela solidní salonek Strata i pro DC či PP a v Papeete je salónek úplně na houby, navíc v noci zavřený.
U QR mi tak přijde vcelku lákavá pro cena/výkon kombinace V a R z hlediska ceny, Qpoints a 2x mil. A to se dá udělat online (mýlím se?) jedině na webu QR. Škoda jen, že degradace mílových programů jde tak mílovými kroky...