gamin píše:
add 2) Já kupoval až na místě. Na poslední chvíli lze totiž sehnat letenky s podstatnou slevou. (letenka ze Shanghaje do Guilinu mě vyšla na 350 juanů (3 dny před odletem) a z Changde do Hangzou cca 450 juanu (5 dnů před odletem). Koupeno přes ctrip.com - placeno online kreditkou.
Vyvaroval bych se toho pouze v době čínských státních svátků. Je-li jsme v době, kdy v Guilinu mělo začínat období dešťů a tak jsme měli připraveny i jiné varianty, kam se podívat v případě, že by byla špatná předpověď počasí. Ta byla nakonec dobrá, takže jsme vyrazili do Guilinu. Tzn. nejen cena je důvodem proč kupovat až na místě. Jinak neměl jsem v ruce žádné potvrzení o koupi letenky, stačilo předložit pas...Druhý dobrý server na letenky po Číně je elong.net
zdravím znalce cestovatele... v číně jsem ještě nebyl, ale chci využít body věrnostních programů a na příští podzim vzít letenku do Číny a udělat rychlonávštěvu... dovolil bych si pár rychlodotazů?
1./ Plánuji cestovat první dva týdny v listopadu, je to ok?
2./ Trasu jsem promyslel zatím takto - Canton, Wuhan, Wudang, Peking
3./ Původně jsem chtěl ještě Chengdu, dostal jsem tip na záměnu za Guilin - vyplatí se?
4./ Co by tímto směrem ještě stálo za návštěvu?
Díky všem!