Zatím nejhorší zkušenost mám s Citycar v Kyjevě - do předávacího protokolu sice borec poctivě napsal každou prkotinu, ale pak taky to auto poctivě obcházel, a hledal každou rýhu ("you just made it by your bag... but it is nothing, just some twenty dollars... aha ona to vlastně je jenom šmouha, no tak to sorry"). Cekově sice příjemný chlápek, asi jediný který měl v červenci v neděli auto k půjčení (Š F HTP 1.2 3V - asi nejzhnilejší auto, co jsem kdy řídil), ale vypsat smlouvu trvalo skoro hodinu, kancelář na sídlišti k nenalezení, šestistránková smlouva a vůbec všechno ostatní (stohy dalších papírů) jenom v ukrajinštině, dobrých deset podpisů... bumážky všeho druhu, no postCCCP republika, co se dá dělat.
Btw, sorry za mrhání místem, ale někde si už musím vypsat, kde jsem si všude půjčoval auta:
Bulharsko (Pomorie)
ČR (Ostrava)
Itálie (OW PSA->BLQ, Řím)
Polsko (KTW, Varšava)
Španělsko (TFS, GRO)
Maroko (OW RAK->Fez)
Sýrie (DAM)
Ukrajina (Kyjev)
Irsko (DUB)
a teď v brzké době to vypadá na LAX a BEY, příští rok snad někde v Izraeli nebo Jordánsku, když to dobře půjde tak v JNB.
Doufám, že jsem na nic nezapoměl, kdybyste chtěli k některé z těch destinací (IATA kódy jsou letiště, názvy měst downtowny) víc detailů, tak jsem (v rámci své chatrné paměti) k dispozici.
Nejlepší servis zatím KTW (připravená smlouva, za 5 minut od příchodu k přepážce jsem startoval auto, vracení do schránky), V lepší polovině Španělsko, Irsko, nejhorší vždycky Itálie (opruz, velké zálohy, shit auta) a ten Kyjev. Special thanks to Mr Marwaan (Europcar) in Aleppo who helped us with local bureaucracy (police, insurance company) after an accident.
EDIT: Jo a ještě skůtr v Calangute (Goa), za 80 Kč/den + pas jako záloha