Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
ja-be
|
Předmět příspěvku: Re: Alpharooms Napsal: 22 dub 2016 13:28 |
|
 |
Diskutér |
|
chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s ubytováním přes Alpharooms. V posledních dvou letech jsem přes ně měla několik ubytování a ačkoliv jsem brala pokoj za nejlepší=nejnižší cenu, vždy jsem v hotelu dostala velmi dobrý pokoj, až takový, který by měl být za příplatek, s lepším vybavením, výhledem, popř. v novější části nebo po rekonstrukci. Je to náhoda nebo máte stejnou zkušenost?
|
|
Nahoru |
|
 |
tomik1000
|
Předmět příspěvku: Re: Alpharooms Napsal: 22 dub 2016 17:30 |
|
 |
VIP |
|
Já kupoval několikrát a vždy ok, nikdy žádný problém. Tedy až na to, že když jsem objednával pro kamaráda s mailem na seznam.cz, tak z nějakého důvodu na mail seznamu potvrzení nikdy nepřišlo (ani nespadlo do spamu) a musel jsem v manage my booking měnit emailovou adresu.
|
|
Nahoru |
|
 |
cestovatelm
|
Předmět příspěvku: Re: Alpharooms Napsal: 22 dub 2016 23:08 |
|
 |
VIP |
|
Ahoj, netyka se jen Alpharooms, ale i dalsich GB serveru. Hodne zalezi na hotelu a jeho pravidlech. Napr. loni jsme se vyhnuli v Recku "promo" pokoji diky recenzim na Tripadvisoru. Zaplatili jsme pro jistotu par liber navic, ale ten rozdil byl markantni. Takze fakt zalezi, zda hotel ma podobny "budget" pokoje a jak je v te dobe obsazen... Jen dodam, ze ty pokoje (zadny - tmavy vyhled, zadny balkon) meli nekym obsazeny.
|
|
Nahoru |
|
 |
daboia
|
Předmět příspěvku: Re: Alpharooms Napsal: 22 led 2018 18:03 |
|
 |
Návštěvník |
|
Zdravím, nějaké negativa s objednáním a s realizací ubytka přes Alpharooms ???? Dlouho sem nikdo nepsal..... děkuji moc za veškeré reakce
|
|
Nahoru |
|
 |