Dobrý den,
nově jsem ve svojich 40 létech objevil jak si koupit letenku a zařídit ubytování ,našel jsem i Airbnb a byl jsme z toho nadšený jak je to jednoduché a v pohodě + ty byty za super cenu a výbavu + dobré místa .Nadšení opadlo po přečtení i negativ na tuto službu , hlavně to že to není tak pohoda a jisté .Pro mě je nepochopitelné že se tady lidi pachtí pídí po slevě ,kodech či jak se to volá (je to ale povaha všech slovanů proto se tak na nás v zahraničí dívají no) když třeba přijedou na místo a frajer nepříjde,nebo chce doplatek,nebo bydlíte ve sklepě ,potažmo koupím si letenky hodím ubytování kde mě strhnou peníze a to nejen za ubytování jak jsme četl i kauce či co a pan domácí mě pobyt zruší třeba dva dny před odletem což je masakr ale tady asi mají všichni štěstíčko ,ono když je podělán Čech tak ten to nikde nepřizná ale to je každého věc chápu to.
Měl bych dotaz co byste mě poradili na ubytování v zahraničí ,létal jsme na dovolené s cestovkou,což při dorůstání dětí je tedka už mazec a je to většinou nic moc ale za nějakých 70k třeba předloni na Krétě na 10 dní což se dá udělat levněji jak mám zjištěné ceny(4 osoby se vším a nevadilo mě pít guines za 5€ jsem na dovolené samozřejmě k vodě jsem si bral plech za 0,5€)
nikomu nedělám reklamu takže jít do risku přes Airbnb nebo jít na jistotu přes Boking.com?
PS:aspon si myslím že když si přes boking vezmu hotel tak ho budu mít na daný termín

dodal bych že základy angličtiny mám ale na dohadování se nebo reklamace to nestačí + ten čas já už ho moc nemám děkuji za odpověd nebo názor/y - pokud je i jiná možnost ubytování rád jí prozkoumám