Tak jsem zpět, píšu sem poznatky, jak jsem slíbila.
Ubytování (Regency Club Tenerife) + polopenze pro 2 byla skutečně zdarma. Na recepci se platila (já kartou) kauce za apartmán 300Euro...vrací se zpět při nepoškození apartmánu.
Ubytování: my byli 2...apartmán, neboli studio byl v 1. patře, s velkou terasou...vybavení velká kuchyň plně vybavená - lednice, mrazák, mikrovlnka, varná konvice, varná deska, komplet nádobí...dále obývák s 2 (1 se dala rozložit na manželskou postel) sedačkama, LCD TV, DVD. Velká koupelna s vanou. Celkově to typuju tak 25m2, bez terasy.
Jídlo: snídaně-švedský stůl, normál, každý den to stejný...v případě výletů je lepší si nechat udělat piknik s sebou, což je v podstatě dost jídla na celý den....využili jsme 4x
večeře - menu v češtině -předkrm, hl, jídlo, dezert - výběr u každého z několika možností, každý den to stejné...nejlepší byly ryby, ostatní dost průměr. Pití se platí. ale nic zásadního.
Předváděčka: v půlce týdne cca od 10. hodin - trvala asi 4 hodiny- resp. bavili jsme se o cestování (kde jsme byli a kam pojedeme...), k prodeji jsme se nedostali (jinak bychom objížděli ještě jiné resorty,kde se dá taky něco koupit...tohle jsme nechtěli absolovovat
Večer probíhá program pro hosty

...skladba hostů mimo těch, co přijeli na reklamní pobyt, je převážně důchodci ze Skandinávie a UK. Aspoň teda teď v lednu.
Nemůžu říct nic špatnýho, byli jsme spokojený, pěkný hotel s bazénem, slušné chování.
Doporučuju půjčit si auto - hotel je až nad dálnicí (tak 15 minut pěšky na pláž, do Las Americas několik km), my jsme po ostrově za týden najeli 1000km.
Letenky - letěli jsme z Berlína s přestupem v Londýně - tam i zpět bez nocování.