papirak píše:
Vim, ze je toto vlakno o ubytovani, ale i tak se zeptam zde. Mate nekdo zkusenost s outletama ve Vegas? Da se tam neco pokoupit za nejakou slusnou cenu? Koukal jsem, ze jsou tam dve velky centra, jedno u letiste a druhy u Stratosfery, ale nikdy jsem tam v tech outletech nebyl.
Ahoj, ten outlet centre las vegas, smerem od stratosfery k horam, je nic moc - vse predrazene, krome vylozenych slev -70% atp, ale na to narazit je spis nahoda.. ja jsem si nejlip nakoupil vzdy v retezci ROSS - dress for less.. jeden je asi 3 zastavky od stratosfery (kousek za circus circus a na opacne strane) a dalsi je kus dal na stripu az u ny ny, ale je podle me lepsi, dvoupatrovy.. jinak tento retezec je skoro v kazdem vetsim meste a vsude maji trochu jine zbozi..
maji zde jak neznackove, tak spoustu znackovych veci, vse promichane dle velikosti, nutno hledat, nakoupil jsem zde napr>
polo calvin k. - 10-15usd, jeans pepe j. - 16.99usd, sl. bryle levi's - 5 usd, 3 pary ponozek ralph lauren - 5usd, tricka hilfiger 10-15usd, kufr samsonite -30usd a spousty dalsich..
http://www.rossdressforless.comsnad to pomuze, hlavne pritelkyne zde byla vzdy u vytrzeni, navstevovali jsme kazdy obchod po ceste, na ktery jsme narazili a nechal jsem u nich majlant..
v.