adam píše:
to si rad poslechnu

ve vegasu jsem byl mnohokrat + muj otec tam jezdi kazdorocne na vystavy (cca 20x) a NIKDY tam ani jeden z nas nebyl v obleku. A to vcetne navstev ruznych show a vystoupeni. a ubytovani jsme byli uz vsude po stripu od CC az po belagio a nikdy nebyl problem. ale jak rikam nechodime tam prohrat majlant a ani vysetrovat vrazdy CSI style a ani nas bohuzel nikdo nevzal do prvni rady na souboj Tajsona s gorilou, ale frajer jako ty, nam supakum urcite povi, jak to ve vegasu chodi

uz vim proc se tady moc nezapojuju do diskuzi... nikde jsem se nenaparoval, ze jsem nejaky meandro a nekdo je supak, ja sam jsem študent, proto taky cestuju nizkonakladove, nicmene je mozne, ze nekdo pri 20 navstevach nepotrebujue nic vic nez tricko,kratasy a vietnamky. Ja jsem v dobre vire, ze nekomu poradim se svoji skusenosti co se tyce polohy hotelu, zde napsal, ze oblek je nevhodny pri dlouhe chuzi ve VECERnim paraku.... to mohlo kazdeho zkuseneho cestovatele napadnout, ze tim bylo mysleno pred/po navsteve nejakeho klubu... u slotu nebo stolu muze stat kazdy v cemkoliv, stejne jako na vystave ci u bazenu. Ja jsem se zase ve vegas nesetkal s tim, ze by do nejakeho lepsiho klubu pustili nekoho bez dlouhych kalhot a minimalne kosile/polo tricka lepsiho vyrobce...