Borda píše:
poplis píše:
tak me napadlo jestli nedelaji rovnou z letiste vylety k hranici?zpet pres soul,nebo samostatne
nebo spis nejakeho pruvodce s dodavkou a vyletem na par hodin jak to meli kluci na vyletu v japonsku na 5h
Dělají, ale opět jsme narazili na stejný problém - nebyli zájemci (kromě nás), a tak by cena byla moc vysoká. Taky bylo málo času - mělo to trvat přes 5 hod., a odjezd byl v 8:30 a návrat tedy kolem 14:00 - odlet do PRG byl v 14:30 myslím. Ale to šolo domluvit a dát individuální výlet, ale za vyšší cenu.
a kolik po Vas chteli?neptaly jste se kolik by stal individualni vylet?zase do koree uz se nikdy nepodivam,neni to zrovna destinace na dovolenou.max. tam zase prestupovat.
ja jsem vsechny ty nabidky jeste neprosel,je jich tam vazne mraky.zatim jsem nasel toto
http://www.discoverkoreatour.com/en/tou ... d-zonetourcena 55$ se mi nezda zase tak hrozna,delaji to ve vsechny dny krome pondeli.Ale je pravda ze je to ze soulu do soulu a letadlo by se nestihalo
ja mel puvodne v planu letet v dobe kdy tam bude teplo,pujcit auto a zajet si si co nejbliz co to jde,asi dost naivni predstava proste na otocku,prespat v aute nebo na plazi.
ale vzhledem ktem zmenam u bonusovek jsem byl nucen vzit to co bylo-leden