Tak trošku shrnutí. Po dvoudenním pobytu ve VIE lounge už ta nazrzlá blondýna spolu s polobubákem uklízečem skleniček začali pátrat, kdy mi to letí, a tak. Na další den byl tedy nutný přesun. Airside bus C-F oběma směry bez otázek, bez security, bez problémů, v F to vyhodí rovnou do duty free pod salonkem, večer je to vlastně taxík, jel jsem sám, po nástupu odjezd.
Ve SKY na recepci takovej širší gay slovák bez vlasů, na pohodu, karta stačila, přátelsky mi začal vysvětlovat, že když mám odlet z C, můžu tam jít do VIE lounge a dal mi letáček. Bral to dost svědomitě, několikrát i procházel lounge tam a zpátky (oni maj asi kontrolovat práci uklízeček, atd.). Na recepci dva, jeden by ale úplně stačil. Odpolední směna už v pohodičce, ti už ani nezvedli oči od displejů.
SKY dost plná, jídlo (v neděli) stejný jako v sobotu ve VIE lounge, snad to teda nebyly zbytky. Käsespätzle, nějaký kuřecí kouličky s dedikovanou omáčkou, polívka ve SKY jenom jedna, pečená rýže nebyla, jen pečená zelenina, sweet potato mash, saláty dva místo čtyř, a na oběd už zmizí sýry/salámy. A nemaj tam čokobanánky. Ve SKY živo až do večera, lahve tvrdýho měněj každopádně docela rychle proti VIE, ale je tam zbytečně hodně dohledu kolem

Jinak kdo by jel večerním flixbusem s příjezdem o půlnoci na Erdberg, jezdí to pozdě, takže ujel poslední vlak na letiště, a musel jsem pěšky z Zentralfriedhof 4.tor. skoro 10 km.
Noční flixbus Flughafen-Berlin, to je očistec. jezdí úplně plnej, teď se tam ještě snažila na Erdbergu dostat ukrajinská rodicka, nakonec nějak uplatili řidiče ruličkou eur, ten potom prudil s maskama, aby mohl po autobuse ty, co koupil za 5 centů, prodávat za euro. Po odjezdu hned Polizei, všichni na benzínce ven z autobusu a kontrola dokladů, příjezd do Prahy i přes všechnu vatu zase +30.
A po všech travnatých plochách a parkovištích před letištěm v noci pobíhaj rodinky zajíců