yks82 píše:
tomasvlasak píše:
Ahoj,
je běžné, že se na konkrétním letu zcela vyprodá možnost priority a druhého příručáku?
Mám let z norimberka do milána - priority za 12 éček, za 20 euro odbavený 10 kg a nebo 40 euro za 20 kg odbavený
potom ale stejný den odpoledne let z milána do porta - priority vůbec není v nabídce, pouze 20 kg odbavené za 30 euro
je tedy normální, že se to zcela vyprodá a už není šance to přikoupit a nebo si s tím hrajou, možnost koupě přidávají a odebírají, aby to pak lidi spíš koupili, když uvidí, že to konečně je v nabídce?
Za mě jsem přesvědčený, že mají na priority omezený počet, aby se to vešlo do letadla. Ale dle toho, co píšeš, tak na ten let z Milána do Porta nenabízí ani 10 kg k odbavení?
přesně tak, na let z milána do porta je v nabídce jen a pouze velké odbavené zavazadlo, nelze ani 10 Kg odbavené za cca 20 euro (což by mi v nejhorším případě stačilo taky - první let bych si ho vzal na palubu a poté odbavil) ... dle chatu to údajně půjde přikoupit během check-in, ale když jsem se cvičně proklikával, tak ani tam není možnost dokoupit 10 kg, takže asi teda zcela vyprodali kapacitu? že by se z bergama tolik lítalo do porta s kufry zrovna s ryanair? přitom podle rezervace míst je letadlo poloprázdné (součástí priority je i sedadlo, takže tito lidé již blokují konkrétní sedadla)