mquads píše:
U Alitalie mi to rezervační kód taky nenačte. Ale United i Delta tam ty lety Alitalie mají potvrzený.
Jak píšeš, rezervační systém Alitalie je pro mne záhadou. Žádný z letů, které s Alitalii máme,
jsem nedokázal nikde na webu upravit, vybrat si sedadla, nebo jídlo...
VanillA píše:
Dokázal se někdo proklikat na stránkách Alitalie k něčemu jako je "Manage my booking"? Zkouším ruzné cesty, ale přijde mi, že to jejich web neumí
Všechno jsem nakonec musel řešit přes cestovku - uvádí je je myslím, web Alitalie jako jejich zástupce... Vybral jsem si sedadla, zkontroloval rezervace a včera naposledy se pokusil upravit ještě jídlo. I když to prý "nejde" udělat online, ale musel jsem psát email, podle kterého se prý pokusí naše požadavky zadat do systému (ale ihned dodali, že si nejsou 100% jestli se jim to podaří). To pro změnu zase nechápu já, protože letíme už ve středu, takže času na to mají dost.
Celkově tedy zatím mám z Alitalie dost smíšené pocity, navíc jak jsem si přečetl recenze na
http://www.airlinequality.com/Forum/alit.htm , tak mám dokonce trochu "menší" obavy, ale jsem optimista a třeba mě taliani mile překvapí.
Možná bych se ještě zeptal já. S AZ letíme pouze do ORD a pak UA. Včera jsem se někde
dočetl, že UA vybírá další poplatky za odbavené zavazadlo -20 USD ale nikde jsem si toho v rezervaci nevšiml. Nevíte jak to tedy je?
A ještě dotaz. Píše se tam, že 8-mi hodinový let ORD-HNL je bez jídla (to samé psali, ale i u Alitalie), opravdu si máme před letem nakoupit zásoby -

případně nechat naše staré rodiče napéct řízky?